top of page

Gyógycentrum

A fürdő legjellegzetesebb épülete a gyógycentrum kupolás fürdőcsarnoka és a vele közvetlen kapcsolatban álló gyógykert csendes környezetével, különleges megnyugtató hangulatával a gyógyulni vágyók zalakarosi oázisa.

A Zalakarosi Fürdő 1978 óta az Egészségügyi Minisztérium által hivatalosan is elismert gyógyfürdő és minősített gyógyhely. Zalakaros páratlan gyógyvize ebben az egyedi létesítményben valóban hozzájárul Vendégeink gyógyulásához és a testi-lelki egészség megőrzését szolgálja.

A kupolák alatti beltéri medencecsoport három eltérő víztöltettel rendelkező, önállóan működő, különböző hőmérsékletű medencéből áll. A szabadtéri, gondozott sziklakerttel körülölelt, különleges atmoszférájú gyógykerti medencénk a hideg téli hónapok kivételével egész évben, 2019 tavaszára teljesen megújulva várja a piheni vágyó Vendégeinket.

2019 nyarán fejeződött be a különleges formájáról híres kupolás csarnokunk teljeskörű felújítása. Ez a patinás medencetér modern és energiatakarékos építészeti megoldásokkal, pazar burkolatokkal, kényelmes pihenőbútorokkal nemcsak régi fényét kapta vissza, de gyógyászati egységünk ékkövévé vált.

Honlap: https://zkf.hu/gyogycentrum

bottom of page