top of page
 • Nyitvatartás
  Apartmanházaink március végétől november elejéig fogadják a vendégeket.
 • Érdeklődés/Foglalás menete
  1. Érdeklődésüket jelezhetik telefonon, vagy e-mail útján. 2. Az e-mail-es érdeklődéshez a minél pontosabb ajánlat elkészítése érdekében kérjük megadni az alábbi adatokat: - az érkezés/elutazás időpontja (adott esetben alternatív időpont megjelölése), - személyek száma (gyermekek esetén az életkor megjelölése), - a preferált apartman megjelölése, - telefonos elérhetőség, - amennyiben vannak egyéb kérdések, megjegyzések. 3. Az érdeklődésre 24 órán belül igyekszünk ajánlatot adni. 4. Amennyiben az ajánlatunkban foglaltak elnyerik a tetszésüket ezt e-mail útján jelezzék. 5. A foglalás visszaigazolásaként egy megerősítő e-mailt küldünk a foglalás adataival.
 • Apartmanokkal kapcsolatos információk
  1. Be- és kijelentkezés: Vendégeink az apartmanokat 14.00 órától foglalhatják el és 10.00 óráig kérjük azokat elhagyni. Korábbi érkezésre, illetve későbbi kijelentkezésre a foglaltság függvényében van lehetőség. 2. Foglalhatóság időtartama: Apartmanjainkat főszezonban (06.25 - 08.31.) legalább 6 éjszakára van lehetőség igénybe venni főszabály szerint, azonban a rövidebb távú megkeresésekre is szívesen adunk ajánlatot, amennyiben a hosszabb foglalások közötti szabad időszakok ezt lehetővé teszik. A főszezonon kívüli időszakban a legalább 2 éjszakára érkező vendégeket fogadjuk. 3. Dohányzás: Az apartmanokban a dohányzás TILOS! A teraszon természetesen van lehetőség dohányzásra, amelyet kérjük a legnagyobb körültekintéssel tegyenek. 4. Parkolási lehetőség Az apartmanokhoz zárt felszíni parkoló biztosított. 5. Törölköző/ágynemű Az apartmanokban ágynemű és kéztörlő törölköző rendelkezésre áll. 6. Fűtés Apartmanjainkban a tavaszi és őszi időszakban gázkonvektoros fűtés biztosítja a meleget.
 • Fizetéssel kapcsolatos információk
  1. Elfogadott fizetési módok: - Készpénz (Forint vagy Euro) - SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB) 2. Előleg A foglalás biztosítékaként főszezonra eső, több apartmant érintő foglalás esetén kérünk előleget banki átutalással, amely összege a teljes szállásdíj 25 %-a. Visszatérő vendégeinktől eltekintünk az előlegfizetéstől.
 • Háziállatokkal kapcsolatos információk
  1. Az apartmanokba a kutyával érkező vendégeket is szívesen fogadjuk. Apartmanonként egy kutya elhelyezésére van lehetőség. Az 1-es házat és a 3-as ház Stúdió G apartmanját nincs lehetőség kutyával igénybe venni. 2. A házi kiskedvenceket 1000,-Ft/éj felár ellenében tudjuk fogadni.
 • Adatkezelés
  Adatkezelési tájékozónkat itt töltheti le.
bottom of page